De Hoge Dennen koopt Talent&Pro

0
1478

Talent&Pro

31 mei 2012

De Hoge Dennen, investeringsfonds van de familie de Rijcke, verwerft een belang van 51% in Talent&Pro en heeft ambitieuze groeiplannen.

Het resterende aandeel zit bij directie en managers.

Talent&Co bestaat uit circa 400 medewerkers en een omzet van enkele tientallen miljoenen euro’s. Talent&Pro boekte volgens het FD vorig jaar een nettowinst van 3,7 miljoen euro.

Strategie Talent&Pro
De strategie van Talent&Pro is gericht op groei van marktaandeel in de financiële sector zowel autonoom als via overnames. De Hoge Dennen Capital zal de operationele plannen van het management verder faciliteren en commerciële toegevoegde waarde leveren bij de buy- en build strategie van Talent&Pro.

De Hoge Dennen
De Hoge Dennen Capital is de zelfstandig opererende private equity investeringsmaatschappij van de familie De Rijcke. De familie De Rijcke is meerdere generaties eigenaar geweest van Groenwoudt Supermarkten en Kruidvat Drogisterijen welke eind jaren negentig respectievelijk begin deze eeuw zijn verkocht.

De Hoge Dennen had tot november vorig jaar een belang in Star Group, detacheerder van technici voor de olie- en gasindustrie. Deze participatie is verkocht aan Parcom.

Bron: Persbericht Talent&Pro, 31 mei 2012