‘Cultural Fit’ koppelen aan hard skills

0
71

Connexys en CompanyMatch breiden hun samenwerking uit.

Dankzij een nieuwe integratie in het sollicitatieformulier zijn cv, motivatie, soft skills en cultural fit in één oogopslag inzichtelijk voor de recruiter in het kandidaatprofiel in Connexys.

Cultural fit – koppeling met kandidaatdossier
Met de CompanyMatch widget op de recruitmentsite en bij vacatures kunnen werkgever en kandidaat beiden checken in hoeverre zij bij elkaar passen waar het gaat om cultuur, kernwaarden, eigenschappen en ambitie. Met een speciale API worden de resultaten van de matchingstest vanuit het sollicitatieformulier automatisch gekoppeld aan het kandidaatdossier in Connexys. Hierdoor krijgen hiring manager en recruiter in één oogopslag een compleet beeld van zowel de hard skills als de soft skills van de kandidaat: overzichtelijk, eenduidig en objectief meetbaar en vergelijkbaar.

Essent is de eerste organisatie die door middel van een API (een automatische koppeling in het sollicitatieformulier op de career site) CompanyMatch integreerde met het recruitmentsysteem van Connexys. Inmiddels heeft Connexys de functionaliteit beschikbaar gemaakt voor al haar klanten.

Bron: Connexys, 29 oktober 2015