Creyf’s first supplier Sligro

0
927

Creyf's logo6 maart 2012

Creyf’s is de first supplier geworden van uitzendkrachten voor Sligro Food Group Nederland

De samenwerkingsovereenkomst betreft een verlenging van het contract voor de komende drie jaar. Sligro werkt vooral binnen de distributiecentra met een flexibele schil van logistiek personeel. Creyf’s levert nu al 60 procent van deze flexibele Nederlandse werknemers en de doelstelling is om dit uiterlijk 2013 naar de volledige 100 procent uit te breiden.

De belangrijkste reden waarom Sligro voor Creyf’s heeft gekozen, is omdat zij verder meedenkt in personeelsoplossingen dan alleen het leveren van personeel. Zo zette Creyf’s een Inhouse oplossing in bij de nieuwe bezorgservice van Sligro in Amsterdam. Hier waren in één keer veel flexkrachten nodig, waardoor dit extra aandacht van de uitzendorganisatie vergde.

Al lange tijd een goede samenwerking
Susan Somers, hoofd P&O logistiek bij Sligro: “Wij hebben al lange tijd een goede samenwerking met Creyf’s. Omdat wij geloven in langdurige klant-leverancier relaties, hebben we dit contract met Creyf’s afgesloten. Vooral binnen onze divisie logistiek en productie zetten wij flexkrachten in, om zo op pieken en dalen in te kunnen spelen. Naast de inhuur van flexkrachten zetten we de kweekvijver van Creyf’s ook in voor de instroom van vaste medewerkers. We zijn dan ook blij dat we deze kwalitatieve samenwerking voort kunnen zetten.”

Bron: Creyf’s, 6 maart 2012