Creyf’s opnieuw Uitzendbureau van het Jaar

0
1155


Creyf's logo
23 juni 2010

Creyf’s is verkozen tot Uitzendbureau van het Jaar 2010. Creyf’s eindigde de afgelopen jaren ook al in de top drie bij deze competitie; in 2008 bereikte Creyf’s tevens de eerste plaats en in 2009 belandde de uitzender op de tweede plek met een minimaal verschil van twee tienden met de winnaar.

Dit jaar heeft Creyf’s de koppositie teruggewonnen en de andere tien genomineerden achter zich gelaten. De uitreiking van de prestigieuze titel vond plaats in het WereldNatuurhuis te Apeldoorn en de organisatie van de competitie is dit jaar in handen van de ABU, IntermediairPW en Q&A Research & Consultancy. De uitzendbranche kent meerdere awards, maar de verkiezing ‘Uitzendbureau van het Jaar’ is één van de meest prestigieuze prijzen binnen deze branche.

Uitzendbureau van het Jaar 2010

De genomineerden voor de titel Uitzendbureau van het Jaar 2010 zijn gebaseerd op 13.000 beoordelingen van uitzendkrachten en opdrachtgevers. De beoordelingen gaan over een gevarieerd aantal aspecten, zoals bereikbaarheid, deskundigheid personeel, flexibiliteit, hulpvaardigheid, snelheid en de kwaliteit van aangeboden banen. Creyf’s scoorde op alle punten een gemiddeld cijfer van 7,38. Ze zijn hierbij ten opzichte van vorig jaar gestegen met 0,82. Vooral op het gebied van deskundig personeel (7,81 tegenover een gemiddelde van 6,99) en de kwaliteit van banen (7,26 tegenover een gemiddelde van 6,43) kwam Creyf’s goed uit de bus in vergelijking met de andere genomineerden.

Ronald Kardol, algemeen directeur van Creyf’s: “We hebben het weer voor elkaar om de titel op onze naam te zetten! Zeker na een heftige periode als het afgelopen crisisjaar ben ik verheugd dat wij ons op zo’n positieve manier kunnen onderscheiden van de rest van de markt. Twee jaar geleden hebben we al een jaar van de titel kunnen genieten en dat is ons zeer goed bevallen. Wij zullen de trend proberen door te zetten en ons hard maken om aan de top van de uitzendbranche te blijven opereren.”

Gerelateerd nieuws
> Creyf’s wint zilver bij Uitzendbureau van het Jaar 2009
> Creyf’s Uitzendbureau van het Jaar 2008
> Tènce! Uitzendbureau van het Jaar 2009

Bron: Creyf’s, 23 juni 2010