Corso – Ordina combinatie wint mantelovereenkomst bij ministeries

0
540

Ordina

22 juni 2012
Corso Informatica (Corso), een 100% dochteronderneming van AamigoO Group N.V., en Ordina zijn door overheidsinstanties geselecteerd als één van de voorkeursleveranciers voor het inhuren van ICT-personeel.

De mantelovereenkomst heeft een looptijd van 2 jaar met een optie tot verlenging en een potentiële contractwaarde van 130 miljoen euro.

Overheidsinstanties
De overeenkomst betreft de volgende overheidsinstanties: Het ministerie van Buitenlandse Zaken, het Bestuursdepartement (BD) en het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), het ministerie van Veiligheid & Justitie (V & J), het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), de Tweede Kamer, Rijksgebouwendienst, Logius, het ministerie van Algemene Zaken (AZ) en de Raad voor de rechtspraak (RvdR).

Intermediair / Broker / Matchmaker
“We zijn er trots op dat we de aanbesteding gegund hebben gekregen met Ordina als Partner. Corso heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in het delivery-en kennisproces voor overheidsinstanties. Gegund krijgen is fantastisch maar de juiste dienstverlening daarna is het belangrijkste”, aldus Harm van Echteld, Directeur Corso Informatica. “De opdracht ondersteunt onze ambitie om groei te realiseren als Intermediair / Broker / Matchmaker. We zien de keuze van de deelnemende overheidsinstanties als bevestiging van onze investeringen in de kennis en ervaring op het gebied van onze bemiddeling- en contractmanagement activiteiten.”

Gecombineerde kracht
“De kracht van de combinatie is de meerwaarde in deze sourcing-aanbesteding”, aldus Barend de Zoete, directeur Professional Services & Projecten bij Ordina. “Corso is een specialist op het gebied van de bemiddeling tussen professionals, zzp’ers en opdrachtgevers. Wij bieden de klant vervolgens de continuïteit in dienstverlening door onze kennis en ervaring in de overheidsmarkt. Door deze unieke combinatie kunnen de ministeries en overige organisaties altijd beschikken over goed gekwalificeerd ICT-personeel met uitgebreide kennis van de overheidsmarkt.”

Corso en Ordina
Corso is door de betreffende instanties geselecteerd vanwege haar expertise in het matchen van ZZP-ers, freelancers en professionals in dienst bij derden; Ordina is gekozen als onderaannemer vanwege haar uitgebreide kennis van de overheidsmarkt en de gespecialiseerde consultants die het bedrijf in huis heeft.

Naast Corso/Ordina zijn ook nog 3 andere mantelpartijen geselecteerd. Ten behoeve van de individuele inhuur zal op basis van benodigde kennis en ervaring geselecteerd worden uit deze gecontracteerde dienstverleners.

De mantelovereenkomst heeft een looptijd van 2 jaar, met een optie tot verlenging van twee keer één jaar. De verwachting is dat de overeenkomst per 1 juli 2012 zal ingaan.

Bron: Ordina.nl, 22 juni 2012