Corparis, detachering in Zorg en Wonen, wint FD Gazellen Award 2021

0
189

Corparis heeft een felbegeerde FD Gazellen Award gewonnen. Hiermee behoort Corparis tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Eric Rijnhart, Coen Pater, Erin Bouwen en Jacqueline van Halem nemen de prestigieuze ondernemersprijs in ontvangst tijdens de feestelijke uitreiking van de FD Gazellen Awards 2021 in Theater Amsterdam
Eric Rijnhart, Coen Pater, Erin Bouwen en Jacqueline van Halem nemen de prestigieuze ondernemersprijs in ontvangst tijdens de feestelijke uitreiking van de FD Gazellen Awards 2021 in Theater Amsterdam.

Het detacheringsbedrijf in Zorg en Wonen timmert hard aan de weg en ziet dit nu erkent worden in de vorm van een FD Gazellen Award. De uitreiking van de award vond plaats op 24 maart in Theater Amsterdam.

Ontwikkeling van mensen
“Bij Corparis draait het al vanaf het begin om onze mensen – ze prikkelen en de kans geven zich te ontwikkelen, te groeien. Op deze manier leveren we het allerbeste voor onze klanten.” zegt Erin Bouwen, Algemeen Directeur bij Corparis. Ze vervolgt: “Deze focus leidt niet alleen tot trouwe klanten; we hebben hierdoor ook heel betrokken en gemotiveerde medewerkers.”

Werken aan de grote uitdagingen
Corparis pakt samen met haar klanten de grote uitdagingen aan in wonen en zorg. Denk aan bijvoorbeeld de verduurzaming van woningen en het oplopende tekort aan medewerkers voor zorginstellingen. Erin Bouwen: “De sectoren waar wij actief zijn hebben te maken met grote uitdagingen. Dit verklaart zeker ook onze snelle groei.”

Ontwikkeling organisatie
Erin Bouwen: “De ontwikkeling van onze organisatie heeft veel aandacht gekregen. Helderheid van processen en rollen is hier onderdeel van. We zijn ook met onze teams aan de slag gegaan, zodat ze uitblinken in effectief gedrag en alles doen wat nodig is. Fantastisch dat het dan tot uiting komt in onze snelle groei en deze award!”

Met ruim 300 energieke interimprofessionals en effectieve organisatieoplossingen vergroot Corparis de slagkracht van haar klanten.

Bron: Corparis, persbericht 28 maart 2022

Lees ook
Detacheringsbureau Okeedo wint bronzen FD Gazelle Award 2021