Continu sponsor van schaatsploeg Team LiGA

0
588

Continu wordt met ingang van 1 mei 2013 sponsor van damesschaatsploeg Team LiGA.

De intermediair voor bouw en industrie heeft zich tot de Olympische Spelen in Sotsji verbonden aan het team van coaches Marianne Timmer en Gianni Romme.

Algemeen directeur Jeroen de Bruijn: “Met de Olympische Spelen in aantocht is het fijn voor een schaatsploeg om de wind mee te hebben. Elk steuntje in de rug is dan welkom. Als intermediair helpen wij graag de ambities van anderen waar te maken. Dat we nu als sponsor een schaatsploeg met Olympische aspiraties supporten, maakt ons bijzonder trots. Team LiGA is nu ook ‘ons’ team.”
Continu sponsor schaatsteam LiGA
Logische sponsorfit
“Wij staan bekend om onze Hollandse ondernemersmentaliteit. In ons logo staat een molen. Wij voelen ons dan ook zeer verbonden met alles wat puur Nederlands is. En schaatsen hoort daar zeker bij. Schaatsen is een geweldige sport, die enorm leeft in Nederland. Ook bij Continu. Het sponsoren van de schaatsploeg is voor ons daarom niet meer dan een logische fit.”

“De sponsoring past ook bij onze eigen ambities. Door ons te verbinden aan Team LiGA willen we onze naamsbekendheid verder verhogen en onszelf profileren als dé intermediair voor bouw en industrie.”

Unieke situatie
“Doorgaans tekenen schaatsteams een vierjaarlijks contract met hun sponsor, met als climax de Olympische Winterspelen. In het geval van Continu ligt dat anders. En dat is vrij uniek. Bij Team LiGA ontstond nog laat in de aanloop naar de Olympische Spelen de kans om sponsor te worden. Daarop zijn wij gaan praten en er was al snel een klik.”

Altijd wind mee
“De sponsoractiviteiten vallen niet geheel toevallig samen met een nieuwe marketingpropositie. Onder het thema ‘Altijd wind mee‘ willen we onze toonaangevende positie de komende periode verder versterken en uitbouwen. Detachering met uitzicht op een vaste baan en werving & selectie blijven onze kernactiviteiten. Maar hoe mooi is het nu dat we ook bij team LiGA kunnen zorgen voor wat wind in de rug!”