Continu: Masterclass Diederik Jekel, Marianne Timmer ‘techniek en schaatsen’

0
224

Woensdag 11 december organiseert Continu, intermediair voor bouw en industrie, een speciale masterclass in het Evoluon te Eindhoven.

In de masterclass zal wetenschapsjournalist Diederik Jekel de brug slaan tussen techniek en schaatsen. Daarbij wordt hij bijgestaan door schaatslegende Marianne Timmer. De masterclass is speciaal opgezet voor technische en bouwkundige studenten en gratis toegankelijk.

Spiegelglad ijs
Diederik Jekel, bekend van De Wereld Draait Door, zal ondermeer uitleggen waarom ijs eigenlijk spiegelglad is. De wetenschap heeft pas recent ontdekt hoe dit precies komt. Jekel staat erom bekend techniek op een onderhoudende en toegankelijk manier uit te leggen.

Marianne Timmer zal de wetenschapsjournalist tijdens de masterclass terzijde staan. Timmer won als eerste Nederlandse schaatser op twee verschillende Olympische Winterspelen goud. Momenteel is ze coach van Team LiGA, waarvan Continu de trotse sponsor is.

Evoluon
De masterclass begint 11 december om 17.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Buffet en een drankje zijn inbegrepen. De masterclass wordt gegeven in de ring van het Evoluon. Een plek die vooral bouwkundig studenten zal bekoren vanwege het uitzicht op de fameuze dakconstructie.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Aanmelding via www.continu.nl/masterclass