Consolid viert 25-jarig bestaan

0
237

Consolid viert in oktober het 25-jarig jubileum met 125 kantoormedewerkers en circa 2.500 werkzame flexkrachten.

De organisatie is actief vanuit 10 locaties in heel Nederland. Consolid heeft in de afgelopen jaren veel nieuwe chauffeurs en beveiligers zelf opgeleid.

Gestart in 1990 met buschauffeurs
Het begon met een idee voor een pool van buschauffeurs die in piekperioden konden worden ingehuurd. Zo ontstond Consolid als een uitzendbureau voor buschauffeurs. In oktober 1990 werd gestart met de eerste groep chauffeurs die op tijdelijke basis aan het werk ging.

Vervoer & Veiligheid
In de jaren die volgden werd het werkterrein steeds weer uitgebreid met nieuwe functies. Vrachtwagenchauffeurs, beveiligers, tram- en metrobestuurders en zelfs machinisten. De laatste uitbreiding ligt in de wereld van de Automotive. Inmiddels is Consolid actief in een breed uiteenlopend gebied aan functies, die zich allemaal in het domein Vervoer & Veiligheid bevinden.

Directeuren/eigenaren Arian en Dennis Mortier:
“Het geeft ons veel voldoening als het ons lukt om een jongere uit de werkloosheid te halen met een baan als koerier. Hem in het jaar dat daarop volgt de kans te geven zich te laten opleiden tot vrachtwagenchauffeur, en hem na enkele jaren uit te kunnen zwaaien als hij de overstap maakt naar een vast dienstverband bij een opdrachtgever. Die successen maken het werken bij Consolid mooi.”

Bron: Consolid, 10 oktober 2015