Connexys benoemt René Zwijnenburg tot CFO

0
117

De Raad van Commissarissen (RvC) van Connexys heeft René Zwijnenburg benoemd als nieuwe CFO (Chief Financial Officer) van Connexys.

Gijs van Heijst, CEO van Connexys: “Het verheugt ons zeer dat wij René hebben mogen toevoegen aan ons directieteam. Sinds zijn indiensttreding als Business Finance Controller in 2014 heeft René zich bewezen als waardevolle, strategische partner met een continue focus op de verdere professionalisering van onze business. Hij heeft een hoog ambitieniveau, kent het verhaal achter de cijfers en zorgt ervoor dat wij met onze business processen niet alleen aansluiten, maar juist vooroplopen op de huidige technologische mogelijkheden.”

René Zwijnenburg: “Connexys maakt als leverancier van recruitment software een sterke groei door, met name internationaal. Bij een dergelijke grote expansie spelen zaken als efficiëncy, stroomlijning van bedrijfsprocessen en schaalbaarheid een belangrijke rol. Mijn missie is de groei van de organisatie te stimuleren en te faciliteren, zodat deze in lijn met de organisatiedoelstellingen voor alle stakeholders financieel gezond verloopt.”

Bron: Connexys, 7 juni 2017