Company You en Flex-Solutions

0
140

De in Almere gevestigde leverancier van flexibel inzetbare professionals, Flex-Solutions, neemt een belang in Company You uit Valburg.

Hierdoor krijgt Flex-Solutions de beschikking over de door Company You ontwikkelde HR Allocatie service. Deze nieuwe dienstverlening maakt werving en selectie betaalbaar en zorgt dat flexibele medewerkers conform de nieuwe wet- en regelgeving blijvend beschikbaar zijn. Tevens biedt deze service een gedegen en vakinhoudelijke advisering voor de opbouw van functiehuizen.

Monique Dubois, directeur van Flex-Solutions, ziet de deelname als een belangrijke eerste stap naar een nieuw full service model zodat de MSP (managed service provider) volledig kan inspelen op alle nieuwe ontwikkelingen binnen de wet- en regelgeving. Monique Dubois: “De samenwerking met Company You zal het eenvoudiger maken om vraag, aanbod en functie eisen (vakkennis, diploma’s etc.) met elkaar in overeenstemming te brengen. We blijven doorpraten met andere partijen om uiteindelijk tot het ultieme service model te komen.”

Maarten Wienbelt, directeur van Company You: “Ik zie synergie voordelen en ik geloof dat de visie van Flex-Solutions perfect aansluit bij onze toekomstplannen. De samenwerking stimuleert in de nabije toekomst een snellere groei voor beide partijen.”

Er zijn geen financiële details bekend gemaakt.

Bron: Company You en Flex-Solutions, 22 juni 2015