Please Payroll – commercieel directeur Van Stratum vertrekt

0
908

Commercieel directeur Gertjan van Stratum vertrekt per 1 september 2017 bij Please Payroll.

Dat maakt het bedrijf uit Helmond vandaag bekend. Van Stratum trad in juli 2015 toe tot de directie nadat hij zijn eigen payrollbedrijf dna360 had verkocht aan Please.

Voorlopig neemt Hans van de Ven, algemeen directeur van Please, de taken van Van Stratum over. Hij vindt het vertrek jammer, maar respecteert de persoonlijke afwegingen die ten grondslag liggen
aan het besluit van Van Stratum: “Gertjan heeft een mooi payrollbedrijf met waardevolle klanten ingebracht in onze onderneming. Nu al deze klanten goed zijn geïntegreerd, is er een natuurlijk moment gekomen dat hij kan toegeven aan zijn verlangen om een nieuwe ondernemende uitdaging aan te gaan.”

Wat Gertjan van Stratum na 1 september 2017 precies gaat doen, laat hij nog even in het midden: “In 2015 was de verkoop van mijn bedrijf aan Please een jongensdroom die uitkwam. Nu we gezamenlijk
de integratie van de dna360 klanten hebben afgerond en additionele diensten hebben ontwikkeld, kan ik reflecteren op mijn volgende stap en met een gerust hart afstand nemen. Please staat er immers uitstekend voor en de perspectieven om verder te groeien zijn interessanter dan ooit.”

Please Payroll behaalde in 2016 een omzet van €115 miljoen en verloonde in 2016 circa 20.000 medewerkers.

Bron: Please Payroll, 21 juni 2017