Christine Scheffler, Chief Human Resources Officer Webhelp

0
78

Wereldwijde Business Process Outsourcer (BPO) en leider in customer experiences, Webhelp, heeft de benoeming aangekondigd van Christine Scheffler als Chief Human Resources Officer.

Christine, voormalig CHRO bij arvato, is reeds gestart in deze nieuw gecreëerde functie bij Webhelp op het hoofdkantoor in Parijs.

Gert-Jan Morsink, CEO Webhelp Nederland en lid Raad van Bestuur van de Webhelp Groep, zei: “Webhelp is een hard en snel groeiende internationale onderneming. Daarom vonden we het belangrijk om een functie te creëren waarin op groepsniveau wordt gekeken naar de ontwikkeling van de organisatie en ons menselijk kapitaal.

Ik ben blij dat Christine ons team versterkt en kijk uit naar de stappen die we gaan zetten. Christine heeft diverse posities in sales bekleed voordat zij in human resources terecht kwam, eerst op het gebied van de ontwikkeling van medewerkers en later in management en organisatieontwikkeling. Omdat de mens bij Webhelp centraal staat, ben ik van mening dat zij de perfecte keuze is om ons naar het volgende level te brengen.”

Christine Scheffler legt uit waarom ze enthousiast is over haar rol binnen Webhelp: “Er zijn veel spannende uitdagingen bij Webhelp. Het belangrijkste voor mij is dat ik me geïnspireerd voel door de drive en ambitie van Webhelp. De mensen waarmee ik werk zijn ondernemend en creatief, en ik vind het belangrijk dat we een betrouwbare werkgever zijn die mensen kansen biedt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.”

Webhelp onderscheidt zich in marketing en sales in zowel de digitale als non-digitale sfeer.
De organisatie telt 35.000 medewerkers in 26 landen.

Bron: Webhelp.com, 2 november 2016