Carrière Uitzendbureau opent vestiging in Tilburg

0
141

Carrière Uitzendbureau is sinds 1 september een vestiging rijker. Vanuit Koningshoeven 67A zal Wijnand van Dommelen zijn Carrière-vestiging in Tilburg als zelfstandig ondernemer leiden.

Wijnand heeft een internationale carrière binnen de consultancy en business development bij gerenommeerde organisaties achter de rug. Hij wilde altijd al een eigen business runnen. Vanuit deze ondernemersgeest is Wijnand voor zichzelf begonnen; eerst met MobiSafe B.V. en later met IBT groep.

Als directeur is Wijnand, in de huidige markt, met het belang en de noodzaak van flexibel personeel in aanraking gekomen. Door nauwe samenwerking met uitzendbureaus nam zijn interesse in het uitzendvak steeds meer toe: ‘Het kort cyclische proces en het tot stand brengen van duurzame arbeidsrelaties, met direct zichtbaar resultaat, is wat mij aantrok’.

Vanuit Tilburg specialiseert Wijnand zich met Carrière Uitzendbureau in de logistiek en productie. Hij zal voornamelijk uitvoerend personeel bemiddelen. Zijn ambitie is om het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in Tilburg en omstreken te worden.

Bron: Carrière Uitzendbureau, 1 september 2017