Carerix werkt samen met Thalento voor online assessment

0
66

Verrijkte kandidaatprofielen door integratie Thalento e-assessment tool in Carerix recruitmentplatform

Carerix, leverancier van recruitmentoplossingen voor corporate recruiters en intermediairs, heeft een partnership getekend met Thalento, wereldwijd leverancier van cloud based e-Assessment & Talent Solutions.

Dankzij de samenwerking beschikken recruiters binnen de vertrouwde Carerix ATS-omgeving over een krachtig gamma aan pre-screening data over competenties, gedrag, skills en motivatie van kandidaten. Belangrijk voordeel: de recruiter kan met verrijkte kandidaatprofielen een veel betere en meer kwalitatieve match realiseren. Een eventuele mismatch komt ook veel eerder in het proces naar voren omdat de recruiter naast gebruikelijk harde data, zoals opleiding en werkervaring, over meer inzicht beschikt in de soft skills van de kandidaat.

Thalento werd in 2011 opgericht als spin-off van een HR Consultancybureau en levert een SaaS-oplossing voor het in kaart brengen van het gedrag en de motivatie van mensen door middel van online testing. De e-assessment tool is beschikbaar in vijfentwintig talen en wordt gebruikt in meer dan veertig landen.

Bron: Carerix en Thalento, 21 februari 2017