Carerix gaat partnership aan met CTI-specialist Mondago

0
49

Carerix, leverancier van recruitment- en detacheringssystemen en specialist in Computer Telefonie Integratie (CTI) Mondago zijn een partnership aangegaan.

Onderdeel van het partnership is een CTI-koppeling tussen Mondago en het Carerix platform. De koppeling realiseert tijdwinst, efficiency en optimaliseert de Candidate Experience.

Candidate Experience
Carerix CEO Reinald Snik: “De integratie met Mondago’s CTI [slaat] een brug tussen de telefonie -en data-omgeving van recruiters waardoor deze twee verschillende werelden samenwerken en toegevoegde waarde creëren in de vorm van tijdwinst, efficiency en optimalisering van de Candidate Experience.”

Nummerherkenning en 360º overview
Dankzij de CTI-integratie met het Carerix-platform weet de recruiter wie belt op het moment dat hij of zij de telefoon opneemt en hoeft niet nogmaals naar de naam te vragen. Nummerherkenning en 360º overview besparen veel zoekwerk en leveren tijdwinst en efficiency op in het gesprek tussen de recruiter en de kandidaat of contactpersoon.

Tijdwinst
Carerix is de eerste partij in Nederland die interesse had in het partnerprogramma dat Mondago speciaal voor applicatiebouwers heeft gelanceerd. Veel bellen is kenmerkend voor de recruitmentsector. Er is dus veel tijdwinst te behalen via de belbutton achter het telefoonnummer in het Carerix-platform.

Bron: Carerix, 26 januari 2017