Careermaker lanceert nieuwe website

0
226

De nieuwe website www.careermaker.nl, ontworpen en gebouwd door Talmark, brengt naar de voren dat kandidaten, klanten en hun ambities centraal staan bij Careermaker.

Jorrit Brocaar, Commercieel Directeur bij Careermaker: “Wij hebben de unieke kans om bedrijven en mensen bij te staan op momenten die er echt toe doen. Het aannemen van personeel en nog belangrijker, het accepteren van een baan. We willen op die momenten het verschil maken.”

Robbert Speet, partner bij Talmark: “De visuele manier van vacatures tonen is vernieuwend in de recruitmentmarkt. Ook aan het locatiegericht zoeken hebben we een extra dimensie gegeven. Je ziet binnen no time hoeveel kilometer de afstand tussen jouw huis en je potentiële nieuwe werkplek bedraagt en hoe lang je daarover doet.”

Visual persbericht

 

 

 

 

 

 

 

 

Keuzehulp
Ook aan de opdrachtgevers van Careermaker is gedacht. “Om onze opdrachtgevers in een oogopslag kennis te laten maken met onze diensten, hebben wij een keuzehulp aan onze site toegevoegd. De opdrachtgever kiest een recruitmentvraagstuk en een speerpunt en vervolgens ziet hij meteen welke oplossing het beste bij zijn organisatie aansluit.

Bron: Careermaker, 23 november 2016