Cammio lanceert videovacature tool ‘Stories’

0
93

Cammio lanceert de videovacature tool ‘Stories’.
Cammio Stories
Cammio is een Europees video recruitment platform. Met de tool Stories kunnen werkgevers in samenwerking met collega’s eenvoudig video content voor vacatures te creëren.

Recruiters kunnen clips over de functie, de werkzaamheden, de werkomgeving, het team en de bedrijfscultuur verzamelen, samenstellen en publiceren. De gecombineerde video kan met een embed code op de werken-bij pagina of in een vacature worden ingevoegd, om kandidaten te enthousiasmeren om te solliciteren.

“We willen het voor recruiters mogelijk maken om video in de volledige candidate journey in te zetten en niet uitsluitend in employer branding campagnes of video sollicitaties,” aldus medeoprichter en CEO van Cammio Walter Hueber.

Cammio Stories biedt een cloud-based software oplossing, om samen met collega’s en zonder editing skills aansprekende videocontent te maken en zelf de regie te houden. Recruiters kunnen content bij collega’s en hiring teams uitvragen, die vervolgens een video over een voor de vacature relevant onderwerp kunnen opnemen of uploaden. Dit draagt bij aan de authenticiteit van het verhaal. Je kunt er de werkomgeving mee laten zien, de functie beschrijven of kandidaten alvast kennis laten maken met mogelijk toekomstige collega’s.

“Video heeft al bewezen dat het de persoonlijkheid van kandidaten op een effectieve manier kan tonen aan een werkgever. Op een vergelijkbare manier geeft Cammio Stories nu ook werkgevers de kans om hun persoonlijkheid in beeld te brengen en daarmee de juiste sollicitanten aan te trekken.”

Bron: Cammio, persbericht 30 juli 2019