Het CAK selecteert Myler voor inhuur IT-specialisten en contractbeheer

0
117

Myler is, binnen het aanbestedingstraject van het CAK, geselecteerd als één van de zeven leveranciers voor het leveren van IT-professionals. Tevens zal Myler alle flexibele IT-contracten van het CAK beheren.

De opdracht heeft een looptijd van 1 jaar, met 3 opties tot jaarlijks verlengen. Met ingang van 15 april 2017 biedt Myler opnieuw zijn IT-expertise aan het CAK aan.

Myler geeft binnen het partnership met het CAK wederom invulling aan de flexibele schil van de organisatie. Myler zal met name zijn expertise als IT Sourcing Partner gebruiken om de vraag naar IT-oplossingen binnen het CAK te vervullen. Naast het invullen van de flexibele schil van het CAK zal Myler ook het beheer van de IT-contracten organiseren.

Geo van der Wilk, CEO van Myler: “Na de geslaagde samenwerking tussen Myler en het CAK de afgelopen vier jaar, zijn we bijzonder content deze te kunnen continueren. We kijken wederom positief naar de toekomst met het CAK, waar we binnen dit partnership onze dienstverlening nog verder kunnen optimaliseren.”

Over het CAK
Als klantgerichte publieke dienstverlener staat het CAK voor de zorgvuldige uitvoering van overheidsregelingen en proactieve communicatie met burgers. Veel mensen in Nederland hebben te maken met het CAK. Sommige betalen een eigen bijdrage voor hulp bij het huishouden, verblijf in een zorginstelling of een persoonsgebonden budget. Andere gaan op reis met medicijnen waarvoor een verklaring nodig is die het CAK afgeeft. Daarnaast voert het CAK regelingen uit voor mensen die anders buiten het Nederlandse zorgstelsel vallen. Het CAK vertaalt de betreffende wet- en regelgeving naar persoonlijke en begrijpelijke dienstverlening.

Bron: Myler, 19 april 2016