Cadjobs lanceert nieuw recruitmentplatform

0
73

Cadjobs lanceert haar vijfde versie van het recruitmentplatform cadjobs.nl voor CAD engineers en bedrijven actief in de maakindustrie.

cadjobs.nl is een recruitmentplatform dat op maat is ontworpen voor het werven van engineers en het vinden van een droombaan in de techniek. De nieuwe versie bevat een aantal verbeteringen en nieuwe functionaliteiten die het werven en zoeken versnellen, en resultaten opleveren die meer aansluiten op individuele talenten, competenties èn ambities.

Sven Boender (CEO): “Het enige dat engineers op het platform willen doen is een nieuwe baan vinden, en bedrijven willen nieuwe collega’s vinden, verder niets. Die mogelijkheid bieden we nu in de meest zuivere en relevante vorm, geen toeters en bellen meer.”

Zoekende bedrijven
Bedrijven kunnen hun CAD vacatures opgeven, waarna Cadjobs accountmanagers een bezoek aan het bedrijf brengen om specifieke wensen en bedrijfscultuur te bespreken. De vacature wordt vervolgens op het platform gepubliceerd en gepromoot met visuals, tekst, logo’s en een matchingsysteem waardoor vacature en kandidaat sneller en beter gematcht worden.

Zoekende engineers
Technici die zich inschrijven op het platform publiceren na een persoonlijk gesprek met de Cadjobs recruiter een online profiel. Ook kunnen kandidaten zich abonneren op de e-mail attenderingservice met actuele vacatures die aansluiten op hun ambities en competenties. In overleg met kandidaten en bedrijven bestaat ook de mogelijkheid om met een Cadjobs coach de talenten van kandidaten in kaart te brengen.

Bron: Cadjobs, 6 december 2016