Brunel – Volvo Ocean Race Festival Den Haag

0
171

Na bijna negen maanden in de race en 40.000 nautische mijlen door weer en wind maken de zeven deelnemende boten van de Volvo Ocean Race op 18, 19 en 20 juni een pit stop in Den Haag.

Het is de laatste korte pitstop voor de finish in het Zweedse Gotenburg. De stopover in het ’thuisland’ van Team Brunel is aanleiding voor een groots driedaags Volvo Ocean Race Festival in en rond de haven van Scheveningen.

Brunel is ‘presenting partner’ van het festival en zet zich, in samenwerking met de gemeente Den Haag en andere sponsors, in voor een spectaculair evenement.

Team Brunel
Uiteraard zijn hier de unieke Team Brunel boot en de andere raceboten te bewonderen. Maar ook is dit het moment om Team Brunel te zien binnenkomen in Scheveningen en/of uit te zwaaien en aan te moedigen bij hun vertrek richting Gotenburg.

Optredens
En er is nog meer: diverse optredens van bekende Nederlandse topartiesten, een Volvo Ocean Race village, eten & drinken en allerlei watersportactiviteiten. De echte zeilfans kunnen zelf ervaren hoe het leven aan boord is van een oceaanracer dankzij simulatoren en diverse experiences.

Hoewel dit de kortste stop in de Volvo Ocean Race is, gaat Brunel er samen met de zeilers, Den Haag en alle bezoekers, een onvergetelijk feest van maken.

Bron: Brunel, 17 juni 2015