"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Brainnet lanceert denktank EerlijkeFlex

Brainnet  lanceert EerlijkeFlex, een denktank van experts over de toenemende flexibilisering van de arbeidsmarkt.

Op www.eerlijkeflex.nl geven experts uit verschillende branches hun visie op de uitdagingen, ontwikkelingen en vereisten van een steeds flexibeler wordende arbeidsmarkt. Met het initiatief ondersteunt Brainnet overheden, wet- en regelgevers, HR-managers, directies en zelfstandigen in hun zoektocht naar nieuwe arbeidsrelaties.

Denktank experts
Aan de denktank EerlijkeFlex werken experts als Aukje Nauta (bijzonder hoogleraar en SER-kroonlid), Adjiedj Bakas (trendwatcher), Prof. dr. mr. Leo Witvliet (hoogleraar interim management), mr. Jan Henk van der Velden (Wijn & Stael advocaten), Farid Tabarki (oprichter Studio Zeitgeist) en Hans Biesheuvel (voorzitter stichting ONL) mee.

Visie op flexmarkt
Op het online platform www.eerlijkeflex.nl geven aangesloten experts vanaf vandaag hun visie op de flexmarkt en bijbehorende zaken. Regelmatig worden nieuwe visies van experts toegevoegd. Daarnaast zal de denktank meningen en verwachtingen uit de markt ophalen, zowel bij zzp’ers als bij uitzenders, detacheerders en payrollbedrijven. Ook organiseert de denktank rondetafeldiscussies met HR-managers, aangesloten experts, overheidsvertegenwoordigers en zzp’ers.

Bron: Brainnet, 19 augustus 2015

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.