"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Born4Jobs helpt mensen aan een baan in de dance-industrie

Born4Jobs is voor de tweede keer official partner van ADE University; waar de nieuwe generatie alles leert over werken in de industrie tijdens het Amsterdam Dance Event.

Sinds 2017 brengen Amsterdam Dance Event en Born4Jobs stagiairs, starters, professionals en opdrachtgevers samen tijdens ADE University.

Annelise Breteler, Marketing Manager van Born4Jobs: “ADE University is één van de beste gelegenheden om werkgevers en werkzoekenden in de muziekindustrie met elkaar in contact te brengen. En dat is hard nodig, want de behoefte aan talent was niet eerder zo groot als nu. Daarom pakken we het dit jaar groots aan met paneldiscussies en gasten zoals het team achter Ace Agency (Martin Garrix) en Ginny Ramkisoen (Vacature Via Ginny). De Born4Jobs career trailer in de achtertuin van het Generator Hostel is speciaal voor één-op-één-gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers.”

Bron: Born4Jobs, 16 oktober 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.