Boek Honderdduizend Banen uitgereikt

0
59

VNO-NCW-voorzitter Hans de Boer en staatssecretaris Jetta Klijnsma kregen maandag 30 juni in de Malietoren het boek Honderdduizend Banen uitgereikt door boegbeeld Aart van der Gaag.

‘Wij zijn vastbesloten om dit honderdduizendbanenproject tot een groot succes te maken, zodat werknemers met arbeidsbeperkingen straks onderdeel zijn van de normale praktijk’, zei De Boer.
Uitreiking boek 100.000 banen

‘Ondernemers in dit boek laten op een eerlijke manier zien hoe het is om iemand met een beperking in dienst te hebben. Allemaal zijn ze positief over de mogelijkheden van deze werknemers’, aldus VNO-NCW-voorzitter Hans de Boer.

Boek
In het boek, een uitvloeisel van de inspanning van onder meer MKB-Nederland en VNO-NCW om mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te helpen, staan twintig portretten van werkgevers met werknemers. ‘Ik voel dat het ons gaat lukken’, zei Aart van der Gaag. ‘Ik zie overal dat steeds meer ondernemers enthousiast raken en zelf zien hoe gewoon het is om iemand met een beperking in dienst te hebben.’ Lees meer op www.100000banen.nl

Bron: MKB-Nederland, 29 juni 2015 en ABU.nl