Blijven we hybride werken? Start People online talkshow

0
91

Het hybride werken, in voor- en tegenspoed. De verwachting is dat 51% van alle kenniswerkers wereldwijd op afstand werken tegen het eind van 2021, tegenover 27% van de kenniswerkers in 2019.
Werken in een nieuwe wereld, talkshow Start People
Hoe gaan organisaties dit in goede banen leiden? Is het 9 tot 5 ritme hiermee passé? En wat betekent dit voor het welzijn van de medewerkers en het bedrijf?

De online talkshow Werken in een Nieuwe Wereld, zoomt hier op 26 oktober verder op in.

Presentator Rens de Jong interviewt onder andere Guido Heezen, oprichter van employee-feedbackspecialist Effectory. Het bedrijf concludeert na onderzoek dat ruim een kwart van de medewerkers ook ná corona deels thuis wilt blijven werken. De manier waarop hybride werken wordt georganiseerd heeft volgens Effectory een grote invloed op het gemotiveerd houden van de medewerkers.

We werken digitaler, flexibeler en hybride. Vaardigheden als creativiteit, probleemoplossend vermogen en empathie worden belangrijker. Maar hoe bereid je jouw mensen voor op deze veranderingen? Presentator Rens de Jong gaat in de online talkshow Werken in een Nieuwe Wereld hierover in gesprek met HR-professionals en managers. Werken in een Nieuwe Wereld is ieder kwartaal te zien via Linkedin Live en Startpeople.nl.

Over het online programma
Werken in een Nieuwe Wereld is een reeks van afleveringen en is een online talkshow voor HR-professionals binnen de overheid. In iedere aflevering wordt een actueel thema besproken en hoe organisaties dit aanvliegen. Het programma geeft een podium aan experts, HR-professionals en managers over transities die zij vormgeven. Gecombineerd met inzichtgevende facts & figures is Werken in een Nieuwe Wereld een inspirerend programma voor iedereen die leidinggeeft aan veranderprocessen binnen de overheid. Brandstof om door te gaan.

Werken in een Nieuwe Wereld, het draaiboek voor hybride werken, wordt op dinsdag 26 oktober tussen 10.00 en 11.00 uitgezonden op de website van Startpeople; Startpeople.nl/nieuwewereld.

Bron: Start People, 18 oktober 2021

Lees ook
Thuiswerken vermindert grip op personeelsbeleid en bedrijfscultuur