"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

BIRD Recruitment neemt EU Recruit Nederland over

BIRD Recruitment B.V. versterkt haar positie in de chemische- en farmaceutische sector met de overname van de activiteiten van het failliete EU Recruit Nederland B.V. uit Amsterdam.

Deze overname biedt BIRD Recruitment de mogelijkheid om in Nederland en België een groter marktaandeel te verkrijgen. Bovendien krijgt BIRD Recruitment toegang tot gekwalificeerde kandidaten met een achtergrond in de chemische en farmaceutische industrie. De activiteiten van EU Recruit Nederland gaan per 1 september jl. verder onder de naam van BIRD Recruitment.

Recruitment manager van BIRD Recruitment, Jay Baktawar: “Met de overname van de activiteiten van EU Recruit Nederland krijgen we toegang tot een aantal (grote) bedrijven en gekwalificeerde kandidaten, welke naadloos aansluiten bij onze huidige activiteiten. Het overgenomen klantenbestand bestaat niet alleen uit diverse interessante bedrijven in de chemische en farmaceutische sector in Nederland, maar ook in België.”

BIRD Recruitment streeft ernaar de werkgelegenheid voor de medewerkers van EU Recruit Nederland BV te behouden. BIRD Recruitment is al 22 jaar de partner voor zowel werving & selectie als detachering in de chemie, de biotechnologische-, (bio)farmaceutische- en levensmiddelensector en opereert vanuit Delft (Delftechpark) en Leiden (BioScience Park).

Bron: BIRD Recruitment, 7 september 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.