Barbera de Graaf directeur Experis Ciber

0
1729

Per 1 januari 2017 is Barbera de Graaf de nieuwe directeur van Experis Ciber. Zij vervangt hiermee scheidend directeur Mario Smit.

De Graaf vervulde hiervoor verschillende managementrollen bij Right Management en Experis, beide labels van ManpowerGroup Nederland. De afgelopen drie jaar was zij Managing Director van Right Management. Bij Experis was zij onder andere Vertical Leader IT.

Met haar opgedane ervaring verwacht De Graaf bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van Experis Ciber. “De afgelopen jaren heeft Mario het bedrijf gekregen waar het nu staat en dat is een mooie prestatie. Ik zie er naar uit om die rol over te nemen en Experis Ciber verder te verstevigen.”

Overname
In juli 2016 werd Ciber overgenomen door ManpowerGroup Nederland. Dit past in haar strategie om meer hoogwaardige IT-diensten aan de klanten van ManpowerGroup aan te kunnen bieden. “Door de overname beschikt Experis Ciber over een groot internationaal netwerk én over een sterke partner”, zegt scheidend directeur Smit, die langer is aangebleven om de transitie goed te begeleiden. “Ik draag vanaf 1 januari 2017 mijn verantwoordelijkheid over aan Barbera de Graaf en zie de toekomst voor Experis Ciber met veel vertrouwen tegemoet.”

Over Experis Ciber
Sinds 6 juni 2016 behoort Experis Ciber Nederland tot ManpowerGroup als onderdeel van de Experis-tak. Experis houdt zich bezig met professionele detachering en arbeidsmarktoplossingen op projectbasis. Experis Ciber opereert als een zelfstandig onderdeel binnen dit domein, naast zusterbedrijven Peak IT, iSense en Experis zelf. Tezamen tellen deze bedrijven zo’n 1350 medewerkers, waarmee Experis een middelgrote speler is op het gebied van ICT-dienstverlening in Nederland.

Bron: Experis Ciber, 7 december 2016