ASA Student derde maal Flexmarkt Specialist van het Jaar

0
1019


Logo ASA Student23 juni 2010

ASA Student, het grootste studentenuitzendbureau van Nederland gespecialiseerd in het uitzenden van HBO en WO studenten, is verkozen tot Flexmarkt Specialist van het Jaar 2010. Het is de vijfde keer dat deze prestigieuze titel is uitgereikt aan gespecialiseerde uitzendbureaus en alweer de derde keer dat ASA Student de titel in de wacht sleept.

De verkiezing wordt dit jaar georganiseerd door de ABU, IntermediairPW en Q&A Research & Consultancy en heeft als doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering van de uitzendbureaus. Dit jaar brachten uitzendkrachten en opdrachtgevers gezamenlijk ruim 13.000 stemmen uit.

Flexmarkt Specialist 2010Flexmarkt Specialist
ASA Student scoorde dit jaar gemiddeld precies een 7 en verbeterde daarmee haar cijfer van vorig jaar. Op het gebied van vriendelijkheid personeel (score 8,2) en flexibiliteit (score 7,9) kwam de Flexmarkt Specialist dit jaar als beste uit de bus.

Katinka Habermehl-Reuling, algemeen directeur van ASA Student: “Ik ben zeer trots op het feit dat wij deze prestigieuze titel voor de derde maal in de wacht hebben gesleept. Het is geweldig om van zowel opdrachtgevers als kandidaten zoveel waardering te krijgen. Deskundigheid, vriendelijkheid en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden van ASA Student en we willen ons daarin blijvend onderscheiden. Vanzelfsprekend is het aanscherpen en vernieuwen van onze dienstverlening een continu proces en daarmee zullen we de titel volgend jaar opnieuw verdedigen.”

Gerelateerd nieuws
> Katinka Habermehl algemeen directeur ASA Student
> ASA Student weer Flexmarkt Specialist van het Jaar

Bron: ASA Student, 23 juni 2010