ASA benoemt Jan van Gorkum als algemeen directeur

0
736

ASA, arbeidsbemiddelaar voor hoger opgeleide studenten en young professionals, heeft Jan van Gorkum (49) vanaf 1 september jl. aangesteld als algemeen directeur.

In zijn nieuwe functie is Van Gorkum verantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat, de verdere groei en het strategische beleid van de organisatie.
Jan van Gorkum, Algemeen Directeur ASA Studenttalent
Achtergrond: Luba en Randstad
Jan van Gorkum heeft ruim 21 jaar ervaring in retail en zakelijke dienstverlening. Daarnaast heeft hij een brede achtergrond binnen de recruitmentbranche. Zo was hij van 2005 tot en met 2012 directeur bij Luba Personele Diensten, en werkte hij daarvoor als directeur key accounts bij Randstad Nederland.

Bemiddeling van studenten
“De uitzendmarkt heeft me altijd getrokken, dus toen de kans zich voordeed om een specialist in de markt van studenten en young professionals aan te gaan sturen, twijfelde ik geen moment”, vertelt Jan van Gorkum over zijn keuze. “De uitzendmarkt kent momenteel een zware tijd, echter juist nu zijn er voor gespecialiseerde bureaus veel kansen. Dat geldt ook voor ASA. Studenten zijn kostenefficiënt, snel inzetbaar, productief op tal van functies en zeer flexibel. Zij zijn dus in deze economie een waardevolle vangst voor bedrijven. Ik zie het als een uitdaging om met ASA de kansen in de markt optimaal te benutten. ASA onderscheidt zich doordat we ons focussen op HBO- en WO-studenten en starters. Wij volgen hen vanaf hun studie tot en met hun eerste baan. Met een bestand van 45 procent van studerend Nederland kunnen wij elk bedrijf ondersteunen bij de inzet van jong talent.”

Bron: ASAtalent, 10 oktober 2012