ARTRA samenwerking FlexKnowledge

0
559

ARTRA Arbeidsmarkttrainingen heeft een belang genomen van 25% in FlexKnowledge.

Ellen van Hierden, directeur ARTRA

Ellen van Hierden, directeur van ARTRA: “ARTRA is marktleider in arbeidsmarkttrainingen. We streven voortdurend naar verdere professionalisering. De enorme branchekennis van FlexKnowledge en hun know how op het gebied van o.a. wet- en regelgeving en procesoptimalisatie vormt daarom een uitstekende aanvulling op onze core competence: training en coaching van medewerkers en managers van detacheringsbureaus, uitzendbureaus en payrollorganisaties. Dankzij de samenwerking met Marcel Reijmers en Henk Geurtsen, partners in FlexKnowledge, kunnen wij onze klanten breed van dienst zijn.”

FlexKnowledge.nl

> zie het overzicht van de diensten van FlexKnowledge

> zie ARTRA Arbeidsmarkttrainingen

ARTRA – focus op training en coaching
Van Hierden: “Met ARTRA Arbeidsmarkttrainingen zijn we marktleider in de flexbranche. We helpen organisaties hun rendement te verbeteren door het verder professionaliseren van hun medewerkers. Ruim 850 klanten maken jaarlijks gebruik van onze trainingen. We trainen intermediairs op elk punt in de carrière en dat doen we al meer dan 30 jaar. Meer dan 4000 deelnemers volgen per jaar de opleidingen van ARTRA. Met de Basisopleiding Intercedent leggen we een gedegen fundament. Daarnaast bieden we effectieve commerciële en vaardigheidstrainingen naast een breed palet aan managementopleidingen. Ruim 30 trainers, afkomstig uit de branche, zijn verbonden aan ARTRA. Veel van onze trainers trainen al meer dan 10 jaar voor ARTRA. De trainers zorgen er mede voor dat de opleidingen toegespitst blijven op de praktijk.

Marcel Reijmers, Henk Geurtsen, partners FlexKnowledge

FlexKnowledge – specifieke know how
Naast professionalisering op het gebied van personeelsbemiddeling en management hebben onze klanten ook met regelmaat vragen over de inrichting van hun backoffice of over uiteenlopende fiscaal/juridische kwesties. Dat vraagt om specifieke know how. De partners van FlexKnowledge bieden daar de juiste kennis en ervaring voor. Bovendien verloopt de onderlinge communicatie en samenwerking heel prettig. Ik heb er daarom het volste vertrouwen in dat wij langdurig zullen kunnen samenwerken en elkaars capaciteiten kunnen inzetten voor optimalisering van onze klanten in de flexibele arbeidsmarkt.”

Bron: FlexNieuws, 31 januari 2014