ARTRA start opleidingstraject WordIntercedent.nl

0
235

ARTRA lanceert opleidingstraject WordIntercedent.nl

De overheid heeft het vak Intercedent benoemd tot kansberoep. Met een scholingsvoucher van het UWV kunnen werkzoekenden opleidingen volgen die hun kans op werk vergroten. ARTRA is hierop ingesprongen door de uitgebreide opleiding,’Wordintercedent.nl’ te lanceren. Met deze opleiding ontwikkelt de werkzoekende uitgebreide skills, kennis en vaardigheden. “Wij leveren met deze opleiding een op en top getrainde intercedent af die direct aan de slag kan bij een van onze klanten!
Een win- win situatie voor iedereen!”, aldus ARTRA directeur Ellen van Hierden.

“De wereld verandert ontzettend snel. Businessmodellen veranderen en vooral organisaties en functies veranderen. Deze aankomende tijd vraagt om mensen met een talent”, zo licht Ellen van Hierden toe. “Wij geloven dat de flexbranche energie geeft en dat Intercedent het mooiste vak is! Het is een bijzonder vak en vaak een mooie opstap binnen de flexbranche. Intercedenten zien het beste in mensen. Zij zien welke talenten mensen hebben. Zien welke verbanden je kunt leggen tussen interesses, ambities en kennis. Mensen die geloven in toewijding en relaties’, aldus Van Hierden. “Wij zijn op zoek naar bruggenbouwers, verbinders en netwerkers. Mensen die oog hebben voor talent en de wereld willen ontdekken. Zij zijn de perfecte intercedent. Wij bereiden ze voor, trainen en coachen ze en voorzien ze van actuele branchekennis. Na deze opleiding is de intercedent volledig voorbereid, klaargestoomd en ready to go! Onze klanten krijgen de kans zichzelf onder de aandacht te brengen van deze nieuwe groep Intercedenten en de krenten uit de pap te kiezen. Dit doen we door middel van speeddates.” “Tegen de werkzoekende willen we dan ook zeggen: Waar wacht je nog op? Ontdek de wereld, word intercedent!”

Brancheorganisaties ABU en de NBBU zijn enthousiast over deze opleiding.

De eerste groepen starten in september op 5 locaties in het land: Groningen, Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Arnhem. Houd onze website in de gaten voor de planning, het programma en om je in te schrijven! Vrijdag 8 juli gaat de site live!

Ga voor meer informatie naar www.wordintercedent.nl.

Bron: ARTRA, 5 juli 2016