ARTRA lanceert de FlexKennisAwards

0
252

ARTRA daagt alle medewerkers van uitzend-, detacherings- en payrollorganisaties uit om mee te doen aan de FlexKennisAwards.

Een online verkiezing waar alle medewerkers binnen de flexbranche, intercedenten, consultants, vestigingsmanagers, planners en recruiters, kosteloos aan mee kunnen doen.

Wat zijn de FlexKennisAwards?
De FlexKennisAward is een onderscheiding voor diegene die de meeste kennis heeft over de flexbranche. Er zijn twee awards te winnen: de ABU-FlexKennisAward en de NBBU-FlexKennisAward.

Ellen van Hierden, directeur ARTRA licht toe: “De FlexKennisAwards spelen zich volledig online af. Iedereen kan zich aanmelden en het tijdstip kiezen waarop hij of zij meedoet.” Één voorwaarde: het moet wel op 16 mei zijn. Deelnemers worden uitgenodigd om vanaf middernacht tot precies 17 mei mee te doen. Iedere deelnemer ontvangt een unieke set met 75 vragen die allemaal betrekking hebben op de flexbranche. Degene die de meeste vragen foutloos beantwoordt, is de winnaar. Eindigen meerdere kandidaten met dezelfde score? Dan wint degene die in de snelste tijd de vragen foutloos heeft beantwoord.

De winnaars
Op donderdag 18 mei wordt de ABU- en de NBBU-winnaar door ARTRA persoonlijk bezocht en wordt direct de FlexKennisAward overhandigd.

Wat valt er te winnen?
Naast de award ontvangen de ABU- en de NBBU-winnaar een Ipad mini en een ballonvaart.

Samenwerking met Pink Elephant
ARTRA organiseert de FlexKennisAwards samen met Pink Elephant. Pink Elephant is een internationale kennispartij op het gebied van bedrijfsinnovatie en bedrijfsverandering.

Bron: ARTRA, 30 maart 2017