ARTRA introduceert Sourcen voor Flexorganisaties

0
221

Opleidingsinstituut ARTRA biedt met ‘Sourcen’ een nieuwe training aan voor Flexorganisaties, die intercedenten moet wapenen in een tijd waar sourcing steeds meer digitaliseert.

Confronterend
“Op alleen ervaring red je het niet in deze tijd”, laat initiatiefnemer Ellen van Hierden weten. “Om in het digitale tijdperk overeind te blijven moet je van goede huize komen. Dat is confronterend, maar wel de realiteit. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in sneltreinvaart op, waardoor je moet blijven investeren in jezelf, maar ook in je werkwijze.”

Programma
Binnen drie dagdelen zet sourcer Marloes Delgijer de deelnemers als recruiter weer op ‘pole position’. Respectievelijk komen het sourcingproces, doelgroepanalyse, Boolean search, Social Media en de complete vertaling naar de praktijk hiervan op interactieve wijze aan bod. Van de beste benadertactieken tot het uitbouwen van duurzame relaties.
De trainingen worden verzorgd in de Jaarbeurs te Utrecht. Bezoek de website van ARTRA voor meer informatie en bijbehorende trainingsdata.

Bron: ARTRA, 28 januari