ARTRA Inspiratiedag smaakt naar meer

0
115

ARTRA Inspiratiedag smaakt naar meer

Een jaar vol groei en ontwikkeling is reden voor een feestje. ARTRA directeur Ellen van Hierden nodigde haar klanten uit voor de ARTRA Inspiratiedag. Tientallen vertegenwoordigers van gerenommeerde spelers binnen de branche reisden donderdagmiddag af naar Driebergen. Landgoed De Horst was voor even het epicentrum van de flexbranche.

“Succes moet gevierd worden”, verklaarde Ellen van Hierden. “We hebben met z’n allen iets moois neergezet het afgelopen kalenderjaar en daar mogen we gerust even bij stilstaan.” Met vier zorgvuldig samengestelde masterclasses maakt de ARTRA Inspiratiedag haar naam helemaal waar.

ARTRA inspiratiedag 2016 foto impressie

Maud Kleuskens heeft de aanwezigen kennis laten maken met Corporate Identity en Marloes Delgijer dook in de wereld van Sourcen. Ellen Vastenholt liet zich uit over teamdynamiek en Michiel Vergouwen vertelde op zijn beurt alles over Handhaving SNCU, allocatiefunctie & contracting.

Eind van de middag was er nog ruimte voor een borrel en een versnapering. “Een zeer geslaagd event”, blikt Van Hierden tevreden terug. “Of we het volgend jaar nogmaals organiseren? Daar ga ik wel vanuit. Dit smaakt naar meer!”

Bron: ARTRA, 11 maart 2016