ARTRA gaat actief begeleiden tijdens online leren

0
56

ARTRA lanceert met ingang van 1 juni een nieuw systeem om haar deelnemers actief te begeleiden én te volgen tijdens het online leren: het Track and Trace systeem.

Track and Trace
Voor veel mensen die nieuw zijn binnen de flexbranche is het behalen van het SEU-diploma noodzakelijk en een flinke klus. In totaal heb je circa 130 studie-uren nodig om alle kennis goed tot je te nemen. ARTRA heeft -om de deelnemers tijdens het online leren een steuntje in de rug te geven- een Track and Trace systeem ontwikkeld.

Jouw medewerker als DHLpakketje?
Het idee is simpel. Volg je deelnemer online en geef hem of haar op het moment dat hij het goed doet een digitaal compliment. Gaat het even wat minder, geef dan de deelnemer actief een (telefonisch) steuntje in de rug!

Voor wie?
Het Track and Tracesysteem is nu beschikbaar voor alle deelnemers die de Basisopleiding Intercedent (e-learning) met examentraining volgen. Daarnaast is het Track and Trace systeem ook al op maat gemaakt voor verschillende uitzend- en detacheringsorganisaties. We gaan voor 100% slagingsscore geeft Ellen van Hierden, directeur ARTRA aan.

Bron: ARTRA, 30 mei 2017