ARTRA: ‘Doe mee aan FlexKennisAwards’

0
91

ARTRA daagt jou uit! Voor het derde jaar nodigen we alle medewerkers van uitzend-, detacherings- en payrollorganisaties uit om mee te doen aan de FlexKennisAwards.

Een online verkiezing waar alle medewerkers binnen de flexbranche, intercedenten, consultants, vestigingsmanagers, planners en recruiters, kosteloos aan mee kunnen doen!

FlexKennisAward
De FlexKennisAward is dé onderscheiding voor diegene met de meeste kennis over de flexbranche. Je kunt twee Awards winnen: de ABU-FlexKennisAward en de NBBU-FlexKennisAward. Meedoen aan de strijd is een goede test om te kijken hoe actueel jouw kennis van de branche is en voor ons een inkijkje in het niveau van de branche.

Laagdrempelig en volledig online!
“Kennis blijft een belangrijke factor binnen de flexbranche. Het gaat niet alleen om kennen, maar vooral om snappen” licht Ellen van Hierden, directeur van ARTRA, toe. Het is belangrijk om leren tot een integraal onderdeel van werk te maken. ARTRA kiest er daarom voor om ook dit jaar de FlexKennisAwards volledig online te organiseren. Iedereen kan zich aanmelden en zelf het tijdstip kiezen waarop hij of zij meedoet.

Alleen op dinsdag 16 april 2019!
Om mee te doen is er één voorwaarde, het moet wel op 16 april zijn! Iedereen die zich heeft aangemeld, wordt uitgenodigd om vanaf middernacht tot precies 17 april mee te doen. Iedere deelnemer ontvangt een unieke set met 75 vragen die allemaal betrekking hebben op de flexbranche. Degene met de minste fouten, is de winnaar! Zijn er meerdere winnaars? Dan wint degene die het snelst de vragen goed heeft beantwoord.

Winnaars
Op dinsdag 23 april worden de ABU- en NNBU-winnaar door ARTRA persoonlijk bezocht en wordt de enige echte FlexKennisAward overhandigd. Naast de Award ontvangen de ABU- en de NBBU-winnaar een volledig verzorgde indoor skydive sessie.

Bron: ARTRA, 22 januari 2019