App ‘Wurcly’ – compleet platform flexibel werk

0
354

Wurcly is een volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd platform waar vraag en aanbod op de flexibele arbeidsmarkt samenkomen.

‘Het vinden van goed personeel voor werkgevers en het vinden van leuk werk voor werknemers moet sneller, eenvoudiger en goedkoper’, met deze gedachte startte een groep ondernemers een aantal maanden geleden de ontwikkeling van online uitzendbureau ‘Wurcly’. Een volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd platform waar vraag en aanbod op de flexibele arbeidsmarkt samenkomen.

Evenals Uber en AirBnB werkt Wurcly op basis van recensies. Werknemers en werkgevers beoordelen elkaar met het geven van sterren en een aanvullende review. In de app kan op regio gezocht worden naar talloze banen in verschillende branches. Geheel volgens het ‘Tinder-systeem’ kan een werknemer interesse tonen in een ‘job’ en is die interesse vanuit de werkgever wederzijds, dan is er sprake van een match. Het geautomatiseerde systeem van Wurcly is verantwoordelijk voor de verdere administratieve afhandeling en garandeert dat de werknemer binnen 24 uur na het voltooien van de ‘job’ wordt uitbetaald.

‘Voor de student die op zoek is naar een bijbaan, of voor de terras-eigenaar die bij goed weer een paar handen extra nodig heeft, is ons platform de uitkomst’, zegt één van de Wurcly-initiatiefnemers David Westerhof. ‘Van horeca tot zorg en van student tot AOW’er, de arbeidsmarkt flexibiliseert en men wil zelf bepalen voor wie, hoe vaak en hoe lang ze werken.’

De app is sinds de lancering eind 2016 al flink actief. Momenteel wordt het platform nog veelal gebruikt door het midden- en kleinbedrijf, maar ook ketens als New York Pizza, Picnic en Bagels & Beans hebben al interesse getoond.

‘Wellicht krijgen we in de toekomst wel mensen die hun hele week vullen met werk vanuit Wurcly. De interesse zowel vanuit werknemers en werkgevers is in ieder geval erg hoopvol en biedt voor de toekomst ook veel potentie in het buitenland’, aldus Westerhof.

Wurcly is te downloaden via de App Store en Google Play.

Bron: Wurcly, 2 februari 2017