Aditech opent nieuwe vestiging in Breda

0
258

Aditech opent een nieuwe vestiging in Breda, de opening wordt gevierd op 30 november 2017.

Aditech, een van de grootste uitzendbureaus in de techniek, opent een nieuwe vestiging in Breda. Op 30 november gaan de deuren open van het nieuwe pand aan de Ginnekenweg 131. Met de opening van deze twaalfde vestiging wil Aditech ook in Breda en omgeving technische vakmensen voorzien van passend werk.

Met twaalf vestigingen door heel Nederland is Aditech één van de grootste uitzendbureaus in de techniek. Door de opening van een nieuwe locatie in Breda willen zij meer technische vakmensen helpen aan een passende baan. De vestiging is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Martijn Lussenberg, Financieel Directeur van Aditech: “Breda geeft ons de kans om nog meer mensen te helpen en om nog groter te worden dan we al zijn.”

De aankoop van het pand aan de Ginnekenweg en de duurzame verbouwing ervan is in lijn met de visie van Aditech volgens Britt Schütz, vestigingsmanager an Aditech Breda. “Op deze plek wordt het combineren van werk en plezier mogelijk gemaakt. Op de Ginnekenweg is een gezellig café altijd dichtbij.”

Bron: Aditech, 22 november 2017