Aditech biedt Friese installatiebedrijven meer personeel

0
100

Aditech opent een vestiging in Leeuwarden en biedt Friese installatiebedrijven meer personeel.
Aditech
Per 2 augustus j.l. heeft technisch detacheerder Aditech een vestiging in het Friese Leeuwarden. Voor installatiebedrijven in Friesland betekent dat meer mogelijkheden om aan vak personeel in de elektro- en installatietechniek te komen in deze uitdagende arbeidsmarkt.

Partner voor installatiebedrijven
“Persoonlijk contact en werken middenin de regio maakt ons tot een onderscheidende partij in de detacheringsbranche die digitaliseert. Bij de klant aan tafel, regelmatig op de bouw en projecten en aan tafel bij de projectleider en planner helpen om de beste matches te maken. Zo helpen we mee voor meer woningen, meer laadpalen, meer zonnepanelen, meer warmtepompen en nog veel meer,” aldus Aditech. Met de 11e vestiging wordt nu ook de markt in Friesland bediend.

Kennis maken
Aditech vestigt zich uiteindelijk aan de Groningerstraatweg 62; het pand wordt momenteel gemoderniseerd. Tot dan kunnen werkzoekenden en klanten uit de techniek terecht in het huurpand aan de Polluxweg 20. Friese collega Loes zit daar elke werkdag van 8:30 tot 17:00 klaar voor technici die (ander) werk zoeken en installateurs die meer flexibel of vast personeel nodig hebben.

Bron: Aditech, persbericht 22 augustus 2022

Lees ook
Aditech opent vestiging in Groningen