Adecco vakantiewerk bij Van Dijk Educatie is een belevenis

0
2564

Adecco vakantiewerk bij Van Dijk Educatie is een belevenis

Bij Van Dijk Educatie in Kampen breken weer drukke tijden aan. Daarom is de uitgever van schoolboeken en digitale leermiddelen samen met Adecco gestart met de jaarlijkse inschrijfprocedure. Scholieren vanaf 15 jaar kunnen zich op ultiemesummerjob.nl aanmelden voor eerlijk betaald en veilig vakantiewerk. In totaal zijn in de zomermaanden 4.000 scholieren welkom! Ze zijn verzekerd van een bijzondere vakantiebelevenis.

Vakantiewerk, leuk, leerzaam en eerlijk betaald
Van Dijk Educatie is niet ‘zomaar’ een ‘vakantiewerkgever’. De onderneming haalt alles uit de kast om van vakantiewerk een leuke, leerzame en veilige belevenis te maken. De handen moeten uit de mouwen, maar er is ook tijd voor plezier. Er worden vriendschappen voor het leven gesloten, ervaringen gedeeld, grappen uitgewisseld. Van Dijk Educatie betaalt vakantiewerkers het minimum loon met een extra bonus van 5%. Wie de afstand naar Kampen te groot vindt, wordt gratis, vanaf een aantal geselecteerde verzamelpunten, opgehaald en thuisgebracht. In voorgaande jaren kon je in competitieverband spannende zomerprijzen winnen. Ook dit jaar heeft Van Dijk weer verrassingen in petto.

Grootste vakantiewerkproject van Europa
Elk jaar staat Van Dijk Educatie voor de uitdaging om in de zomermaanden ruim 13 miljoen pakketten klaar te maken en af te leveren bij meer dan 600 duizend leerlingen en heel veel scholen in Nederland. Het gaat om het ‘grootste vakantiewerkproject van Europa’ en Van Dijk is al eens uitgeroepen tot ‘Beste Vakantiewerkgever’. Het lukt elk jaar om de klus te klaren. Dankzij al die scholieren die gemotiveerd zijn om een mooie zakcent te verdienen door flink aan te pakken. Er zijn diverse functies beschikbaar waaronder magazijnmedewerker, administratief medewerker, medewerker Klantenservice. Het is zelfs mogelijk om je op te geven voor een vakantiebaan als teamleider. Iedereen krijgt van tevoren heldere instructies via internet. Zo weet je wat de verschillende functies inhouden en wat de spelregels zijn.

Beleef het in Kampen!
Adecco is al langer bij dit mega-vakantiewerkproject betrokken. Zodra de zomervakanties beginnen, trekt projectmanager Sim Aen Messaoudi samen met haar team van planners en werkbegeleiders bij Van Dijk Educatie in. Ze zegt: “Het is elk jaar een geweldige uitdaging om deze klus te klaren. Veel scholieren die zich vorig jaar hebben ingezet, doen ook dit jaar weer mee. Daarnaast hebben we weer plaats voor veel nieuwe, enthousiaste vakantiewerkers. De enige voorwaarden zijn dat je minimaal 15 bent en minstens drie weken achter elkaar wilt werken. En geloof me: werken bij Van Dijk Educatie is een onvergetelijke belevenis.”
De campagne om scholieren voor vakantiewerk te interesseren, draait op volle toeren. Scholen worden bezocht, er wordt druk geflyerd, er blijft geen kans onbenut om via Facebook, Hyves en Twitter aandacht te vragen voor de ultieme vakantiebelevenis in Kampen. Scholieren kunnen zich inschrijven bij 20 Adecco vestigingen in de wijde omgeving van Kampen, maar ook via de vrolijke website ultiemesummerjob.nl.

Bron: Adecco, 6 juli 2012