Adecco kiest voor Jobfeed

0
530

Logo Adecco

24 mei 2012

Jobfeed is een vacature monitoringstool voor de arbeidsmarkt. Met de Jobfeed-data verkrijgt Adecco precies die vacature-informatie uitgesplitst naar vestiging, welke voor haar relevant is.

“De informatie van Jobfeed is van grote waarde. Het helpt ons kansen in de markt snel te ontdekken en direct in te spelen op de vraag van onze klanten en prospects. Inzicht in de arbeidsmarkt ondersteunt daarnaast strategische keuzes. Dit vooruitstrevende project heeft hierdoor ook internationale aandacht binnen Adecco gekregen.”, vertelt Hans Pruis, Director Adecco General Staffing.

Op maat gesneden arbeidsmarktinformatie
Jobfeed levert Adecco op maat gemaakte informatie over de arbeidsmarkt. Jobfeed matcht alle vacatures die verschijnen op het Nederlandse web met de bedrijfssoftware van Adecco. Op basis van door Adecco geformuleerde filters en criteria verzamelt en levert Jobfeed bijbehorende vacatures. Zo kan Adecco direct inspelen op de arbeidsvraag met een hoge kans de juiste match te bieden.

Landelijke uitrol
Na een succesvolle pilot binnen enkele Adecco vestigingen, gaan we het gebruik van Jobfeed nu landelijk uitrollen.”, aldus Hans Pruis, Director Adecco General Staffing

Bron: Jobfeed, 24 mei 2012