Adecco ‘CEO voor een maand’ 2016 van start

0
213

Adecco organiseert ook dit jaar haar initiatief ‘CEO voor een maand’. Vijftig kandidaten krijgen de kans te ervaren hoe het is om ‘CEO’ van Adecco te zijn in hun land.

Het initiatief is bedoeld als reactie op de mondiale werkloosheid en om jong talent wereldwijd te stimuleren. Eén kandidaat zal ook werken met de CEO van Adecco Group, Alain Delhaize.

Adecco CEO For One Month - lees meer

Delheize: “Onze toekomst is afhankelijk van de vaardigheden, vastberadenheid en ervaring van de jonge generatie. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid om hen te helpen bouwen aan een carrière, met training, begeleiding en kansen. Daar draait het om bij CEO voor een maand.”

In 2015 won de Japanse Ayumi Kunori ‘CEO voor een maand’. Inmiddels werkt ze tijdens haar studie parttime voor Adecco Japan. De in 2014 winnende Paola Ospina is doorgegroeid tot marketeer bij Adecco Florida.

CEO for One Month 2016
Jongeren van over de hele wereld kunnen zich van 1 maart tot 15 april aanmelden via de ‘CEO for One Month’ Website en App. Adecco maakt een selectie van 50 CEO’s uit de aanmeldingen. Deze groep gaat in de zomer één maand stage lopen onder de hoede van Adecco Country Managers. De 10 meest succesvolle kandidaten stoten door naar de ‘CEO for One Month’ Boot Camp, waarna één kandidaat tot winnaar wordt bekroond. In oktober start zijn maand als CEO.

Bron: Adecco, 1 maart 2016