Actief Werkt! behaalt tweede plek Best Workplaces 2018

0
100

Actief Werkt! Uitzendbureau behaalt tweede plek op lijst van Best Workplaces 2018

Actief Werkt! Uitzendbureau heeft tijdens het Best Workplaces event in Amsterdam de tweede plek behaald op de lijst van Best Workplaces in de categorie grote organisaties.

De bekendmaking van de lijst van Best Workplaces vond dinsdagavond plaats in het Transformatorhuis op het Westergasterrein in Amsterdam. Het uitzendbureau met meer dan 25 jaar ervaring deed dit jaar voor het eerst mee en wist direct een tweede plaats te behalen op de lijst van Best Workplaces van Nederland. Actief Werkt! scoort goed op de waarden kameraadschap en trots. Medewerkers waarderen in het bijzonder het teamgevoel en de ruimte die ze krijgen om te mogen ondernemen.

Aan het Best Workplaces onderzoek van Great Place to Work® namen in totaal 55.000 respondenten deel bij 145 verschillende organisaties. Het onderzoek bestaat deels uit een medewerkersonderzoek naar vertrouwen, trots en plezier, en deels uit een evaluatie van het werkgeversbeleid. Uiteindelijk belandden 63 organisaties op de lijst van Best Workplaces in 2018.

Meest persoonlijke uitzendbureau
Directeur van Actief Werkt, Ronald Kardol, reageert: “We zijn bijzonder trots op deze waardering. Deze tweede plek op de lijst van Best Workplaces zien we als een hele mooie erkenning voor het feit dat we het goed doen als werkgever. Onze benadering is daarbij altijd persoonlijk. Dit begint al bij de selectie van medewerkers, waarbij we heel goed kijken naar de match tussen medewerkers en het DNA van onze organisatie. Dat DNA wordt overigens het beste omschreven door onze kernwaarden Persoonlijk, Dichtbij en Doen. Nieuwe collega’s volgen ook een uitgebreid inwerkprogramma, zodat ze zich snel thuis voelen.”

Ronald Kardol vervolgt: “We zien dat onze persoonlijke aanpak ook bij opdrachtgevers en flexkrachten gewaardeerd wordt. We hebben langdurige en goede relaties met onze opdrachtgevers en onze flexkrachten werken graag met ons. Zeker in de huidige arbeidsmarkt waarbij er sprake is van een toenemende krapte, merken we dat de relatie met onze flexkrachten erg belangrijk is.”

Bron: Actief Werkt! en Best Workplaces, maart 2018