Actief Nederland start label Actief Select

0
126

Vanwege een groeiende vraag heeft Actief Nederland de werving- en selectiedienstverlening ondergebracht in het nieuwe label Actief Select. Het label zal opereren naast de al bestaande uitzendlabels Actief Werkt! en Actief Techniek.

Actief Select specialiseert zich in de werving van hoger opgeleide professionals en managers voor met name schaarse en specialistische functies in de sectoren logistiek en transport, industrie, detailhandel, facilitaire dienstverlening, energiebedrijven en de publieke sector. Het label opereert landelijk met een flexibel netwerk van consultants die naar kandidaten en opdrachtgevers toe gaan.

Persoonlijker
Actief Select laat zien dat door persoonlijke samenwerking met kandidaten en opdrachtgevers langdurige matches worden gemaakt. Irina den Hartog, Senior Werving & Selectie Consultant: “Vaak zoeken recruiters naar cv’s, die zij weer doorsturen zonder dat er direct contact is met de mensen die het betreft. Ook hebben veel headhunters een heel directe manier van het benaderen van kandidaten. Dit wordt vaak als onbeschaamd en vervelend ervaren. Het is onze missie om kandidaten en bedrijven te laten zien dat het ook anders en vooral persoonlijker kan.”

Data koppelen met persoonlijkheid
De recruiters van Actief Select koppelen data aan persoonlijkheid. Den Hartog: “We werken daarvoor met doelgroep-data om zo echt te weten wat kandidaten beweegt. We besteden veel aandacht aan de juiste skills die passen bij de vacature en de opdrachtgever.” Die persoonlijke benadering is kenmerkend voor heel Actief Nederland.

Bron: Actief Werkt, 29 januari 2021