Accent Jobs België: nieuw management

0
813

Logo Accent
3 oktober 2011

Lieven Bonamie en Lesley Leyn worden de nieuwe general managers van het uitzend-selectiebedrijf Accent Jobs.

Hiermee volgen zij het ondernemersduo, Philip Cracco & Conny Vandendriessche, op die zich voortaan zullen focussen op de verdere uitbouw van The House of HR.

Lieven Bonamie & Lesley Leyn

Op 19 september startte het duo Lieven Bonamie & Lesley Leyn als general manager van Accent Jobs. Lieven Bonamie opereerde van 2007 tot op heden als Marketing Director bij Accent, Lesley Leyn startte haar carrière bij Accent 6 jaar geleden en bekleedde tot voor kort de functie van commercieel directeur.

Accent Jobs
Accent Jobs is een uitzendbedrijf opgericht in 1995 door Philip Cracco (CEO) en Conny Vandendriessche (COO). In oktober 2006 werd GIMV voor 33% aandeelhouder. Accent maakt deel uit van The House of HR, dat naast Accent Jobs For People nog andere gespecialiseerde HR bedrijven omvat. Accent telt vandaag 649 vaste medewerkers en is actief in België, Nederland en Spanje met een netwerk van 198 kantoren en een geconsolideerde omzet van EUR 230 miljoen (2010). Accent richt zich op het hogere segment van de uitzendmarkt met een focus op uitzendbanen met de optie op een vast contract.

Bron: Persbericht Accent Jobs, 3 oktober 2011