ABU uitgegroeid naar 500 leden

0
186

Deze maand is de branchevereniging van uitzendondernemingen, de ABU, gegroeid naar 500 leden. In de laatste vijftien jaar is de uitzendkoepel in ledenaantal meer dan verachtvoudigd.

Tijdens de ledenvergadering zette de branchevereniging het 500e ABU-lid, “PP Personeelsdiensten” uit Nijmegen in het zonnetje.

“Voor het verwerven van nieuwe klanten die uitzendkrachten bij jou willen inhuren, is het gewoon een pré als je dat blauwe logo kunt laten zien”, aldus Peter Paul Geraeds, directeur van PP Personeelsdiensten, die de branchevereniging de mijlpaal bezorgde. “Maar je kwaliteit zit natuurlijk ook altijd in de persoonlijke dienstverlening, de relatie die je legt met de klant.” Ook het toepassen van de CAO is van belang bij het ABU-lidmaatschap.

ABU-directeur Aart van der Gaag is blij met de groei. “Vanaf het begin waren we als branchevereniging een mooie mix van grote en kleine bureaus en die beweging blijft zich voortzetten. Belangrijk is de kwaliteit van onze sector en daarom zijn we streng in onze toetredingseisen.”

Bron: ABU, 16 april 2013