ABU en NBBU Congres ‘De Intercedent heeft de Toekomst!’

0
515

Op 9 oktober a.s. organiseren ABU en NBBU het Congres ‘De Intercedent heeft de Toekomst!’

Het congres is bedoeld voor directeuren/eigenaren en HRM-specialisten in de flexbranche.

Onderzoek naar veranderend werkterrein intercedent
Het werkterrein van de intercedent is volop in beweging. De wensen van opdrachtgevers en uitzendkrachten verschuiven, de technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op waardoor werkprocessen veranderen en de vestiging in de straat is niet langer het vanzelfsprekende middelpunt. Wat betekenen deze veranderingen voor de functie van intercedent? Moet de Intercedent anders worden opgeleid qua kennis en vaardigheden? Over welke competenties moet een intercedent beschikken om het werk goed uit te voeren? Deze vragen komen aan bod tijdens het seminar ‘De Intercedent heeft de Toekomst!’ op dinsdagmiddag 9 oktober in Bunnik, Postillion Hotel Bunnik, Kosterijland 8, 3981 AJ Bunnik. Tijd: 15.00 – 18.00 uur.

HRM-tool
De bijeenkomst wordt georganiseerd door de ABU en de NBBU die afgelopen jaar gezamenlijk onderzoek hebben gedaan naar de rol van de intercedent in 2020.
Op dit seminar wordt uitgelegd welke veranderingen de intercedent te wachten staan. Ook wordt uitleg gegeven over de HRM-tool die op basis van dit onderzoek is ontwikkeld.

Bron: NBBU, september 2012