Abiant Uitzendgroep opent vestiging Joure

0
139

Abiant Uitzendgroep opent op vrijdag 23 september 2016 officieel de deuren van zijn elfde vestiging.

De uitzendorganisatie nestelt zich in het voormalige postkantoor aan de Midstraat 26 in Joure. Met de komst naar Joure onderstreept Abiant zijn beleid om niet op afstand, maar juist vanuit de kern van levendige regio’s samenwerkingen aan te gaan met lokale ondernemers, werkzoekenden en overheid.

Ingrediënten
Vestigingsleider Egbert Reidinga, administratief medewerkster Grietje Mink en planner Carlijn Bellinga zijn vastbesloten er een succes van te maken. Reidinga weet na 22 jaar zelfstandig ondernemerschap welke ingrediënten daarvoor nodig zijn. “We zitten in een prachtig pand waar het prettig werken en ontmoeten is. Met Grietje hebben we een echte Jouster aan boord, zij en Carlijn vullen elkaar goed aan. Zelf ben ik al maanden contacten aan het leggen met bedrijven uit de driehoek Joure, Heerenveen, Lemmer en heb ik het erg druk met het inschrijven van kandidaten.”

“Goed werkgeverschap en het binden van kandidaten is een speerpunt in ons beleid. Samen met onze uitstekende bereikbaarheid, deskundigheid en stiptheid gaan wij het onderscheid maken. Wij zijn warm ontvangen door bedrijven, buren en straatgenoten en de eerste kandidaten zijn inmiddels aan het werk bij opdrachtgevers.” aldus Reidinga.

Bron: Abiant, 16 september 2016