AB Oost omzet 2017 +7%

0
275

Uitzendorganisatie AB Oost heeft over 2016 een omzet van 107 miljoen euro gerealiseerd, een stijging van ruim 7%. De winst uit gewone bedrijfsuitoefening nam toe met 60% tot 2,4 miljoen euro.

De focus op de Agri- & Food-keten is zichtbaar binnen de onderneming. Ook voor 2017 zijn de verwachtingen goed en wordt volop ingezet op verdere groei.

Gespecialiseerde flexwerkers
AB Oost ziet de balans tussen vaste medewerkers en flexibele krachten verder verschuiven, onder meer door de toegenomen behoefte van opdrachtgevers om snel op en af te kunnen schalen bij productiefluctuaties. De verwachtingen ten aanzien van de flexwerkers zijn hoog, de markt vraagt om goed opgeleide specialisten voor specifieke werkzaamheden.

Nieuwe vestigingen
De uitzender investeert in digitalisering van bedrijfsprocessen om mee te blijven groeien in een sterk ICT-gedreven arbeidsmarkt. Daarnaast zet het bedrijf in op persoonlijk contact met medewerkers en opdrachtgevers. In 2016 werden vestigingen geopend in Hengelo, Heeten, Meppel en Emmeloord om de lokale verbinding verder te verstevigen.

Bron: Persbericht AB Oost, 21 april 2017