AB Brabant symposium bij 50-jarig bestaan

0
91

Dit jaar bestaat AB Brabant 50 jaar. In een halve eeuw heeft de professionele aanbieder van personeelsdiensten zich ontwikkeld tot één van de grootste werkgevers van flexibel, vakkundig personeel in Noord-Brabant.

De jubilerende organisatie is actiever dan ooit op de arbeidsmarkt. Om dit kracht bij te zetten organiseert AB Brabant op dinsdag 1 november 2016 een symposium over de toekomstige wereld van werk.

Zie het AB Brabant-symposium ‘FIT voor de toekomst’

Schakering aan diensten
AB Brabant is specialist in uitzenden, payrollen en werving & selectie. Daarnaast biedt de organisatie een aantal specifieke agrarische diensten aan, zoals bedrijfsverzorging, klauwverzorging en praktijkmanagement. AB Brabant heeft een uitstekende kennis van de regionale arbeidsmarkt opgebouwd en werkt middels een persoonlijke benadering. Hierdoor is AB Brabant goed in staat de juiste match te maken. Bij de werving & selectie van vakkundig personeel kijkt AB Brabant bovendien over de grens. Kwaliteit en vakkundigheid zijn daarbij doorslaggevend. Ook draagt de organisatie zorg voor een goede begeleiding van haar arbeidskrachten. Indien gewenst wordt van tevoren een protocol opgesteld met de werkprocedures van het bedrijf, zodat de arbeidskracht op het bedrijf goed van start kan gaan.

Symposium ‘FIT voor de toekomst’
AB Brabant is vooruitstrevend en richt zich op de toekomst. Door technologische innovaties verandert de wereld van werk en ondernemen continu. Welke ontwikkelingen spelen een rol de komende decennia en hoe kunt u hier als ondernemer op inspelen? Vraagt u uzelf weleens af of u ‘fit voor de toekomst’ bent? Het antwoord krijgt u tijdens het symposium dat AB Brabant organiseert ter ere van het 50-jarig bestaan. Gastsprekers Peter van der Wel en Henny van Gennip nemen u tijdens dit symposium mee in de toekomstige wereld van werk. Van der Wel heeft gewerkt voor multinationals, non-profit organisaties en overheden. Hij spreekt al meer dan 20 jaar over de toekomst op congressen en andere bijeenkomsten. Van Gennip heeft een veelzijdige loopbaan opgebouwd bij onder andere Stork, Campina, Delta Dailyfood en Stegeman. In zijn huidige rol als operationeel directeur van Hessing Supervers heeft hij een aantal verbeterprojecten geïnitieerd waarbij samenwerken, draagvlak creëren, leiderschap en verbeteren centraal staan. U bent van harte welkom het AB Brabant-symposium ‘FIT voor de toekomst’ bij te wonen. Wilt u meer informatie over het symposium of uzelf hiervoor aanmelden? Ga naar www.abbrabant.nl en klik op de banner van het symposium.

Bron: AB Brabant, 7 oktober 2016